Boseo-Portfolio

YENİ FİKİRLER SELÇUKLU'DA HAYATA GEÇİYOR

Selçuklu Belediyesi tarafından uygulanan ve yeni fikirlerin hayat bulduğu "Fikrin Varsa Adres Belli" fikir  destek programına başvurular başladı.2022 proje aksesuarı uygulaması; "İnovasyon", "Üretim-istihdam", "Medeniyet-Kültür Sanat", "Sağlık", "Çevre-Şehir ve Estetik" olmak üzere 5 ana başlıkta şekilleniyor. Belirlenen konu başlıkların başlıklarından bir tanesini seçen proje sahipleri proje detaylarını doldurarak belediyeye iletecek ve değerlendirme komisyonunun incelemelerinin ardından destek verilmeye hak kazanan projeler belirlenecek.Selçuklu sınırları içinde ikamet eden gerçek ve tüzel kişiler program ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve başvuru formuna, www.selcuklu.bel.tr adresinden ulaşabilirler.

• Kategori: Haberler